,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Вівторок, 24 жовтня 2017 10:27

Відбулася Конференція студентів ЧДТУ

Відбулася Конференція студентів ЧДТУ

23 жовтня 2017студенти Черкаського державного технологічного університету зібралися на Конференцію, аби обговорити нагальні питання сьогодення та знайти оптимальні шляхи вирішення актуальних проблем.

У Черкаському державному технологічному університеті студентське самоврядування є гарантованим правом студентів самостійно або через представницькі органи вирішувати питання, віднесені до їх повноважень. Відтак, діяльність органів студентського самоврядування ЧДТУ, насамперед, спрямована на зростання у студентської молоді соціальної активності та відповідальності, і, звичайно ж, на удосконалення освітнього процесу та підвищення його якості.

 Під час конференції, після ознайомлення з порядком денним та, відповідно до регламенту, студентська громада заслухала звіт виконуючого обов’язки голови Студентської ради ЧДТУ Євгена Стрєльнікова за 2016-2017 навчальний рік, обговорила питання формування Студентської виборчої комісії і Контрольно-ревізійної комісії та шляхом голосування ухвалила зміни в складі двох комісій. Крім цього, учасники Конференції ретельно розглянули питання затвердження нової редакції Положення «Про органи студентського самоврядування ЧДТУ» та питання виборів до складу студентського самоврядування ЧДТУ.

Сьогодні надзвичайно важливо формувати у молоді активну життєву позицію, лідерські якості та готувати її до участі в свідомому адекватному управлінні суспільством.