Версія для друку
Четвер, 20 квітня 2017 09:28

В ЧДТУ вперше пройшов конкурс юнацької творчості «Крила - 2017»

В ЧДТУ вперше пройшов конкурс юнацької творчості «Крила - 2017»

I обласний фестиваль-конкурс юнацької творчості «Крила - 2017» відбувся в Черкаському державному технологічному університеті.

 

За дорученням ректора ЧДТУ Олега Григора проректор з гуманітарно-виховних питань Валентин Лазуренко привітав всіх присутніх із відкриттям I Черкаського обласного фестивалю-конкурсу юнацької творчості «Крила-2017» та побажав чудових виступів та відмінних результатів.

-       Сьогодні на Черкащині започатковується новий фестиваль, який покликаний популяризувати здобутки української культури серед юнацтва, – наголосив проректор з гуманітарно-виховних питань ЧДТУ Валентин Лазуренко. - Відомо, що університети - це найбільші осередки духовності, культури та навчання. Черкаський державний технологічний університет, крім того, що готує якісних фахівців з технічних, лінгвістичних, економічних, будівельних, туристичних та інших спеціальностей, має надзвичайно потужну гуманітарну складову. У нас працює Центр студентського розвитку та культурних програм, який сприяє розкриттю творчих здібностей молоді. Ми сподіваємося, що незабаром щорічний обласний Фестиваль-конкурс юнацької творчості «Крила» вийде на всеукраїнський рівень, а далі й на міжнародний.