,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Четвер, 20 квітня 2017 09:26

Студенти ЧДТУ взяли участь у дебатному турнірі

Студенти ЧДТУ взяли участь у дебатному турнірі

Команда Черкаського державного технологічного університету взяла участь в дебатному турнірі «Активна громада: право вибору», у рамках якого студенти обговорювали актуальні питання виборчого процесу. Після двох відбіркових турів в фінальній «дебатній битві» відстоювали свої позиції дві команди Черкаського державного технологічного університету та Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. У результаті суддівського рішення, право участі в національному турнірі отримала команда "Контраргумент"(ЧНУ ім. Б. Хмельницького).

Ми пишаємось нашими учасниками та їхньою свідомою громадянською позицією! Вітаємо студентку факультету економіки та управління ЧДТУ Таїсію Кришню, яка визнана топ-спікером дебатів!

Організатори дебатного турніру – Всеукраїнська ініціатива “Активна Громада” від Інституту “Республіка” у партнерстві з Черкаський Дебатний Клуб у рамках кампанії “Активна Громада: право вибору”.

Довідково:

студентський міський турнір відбувався у форматі британських парламентських дебатів. Участь взяли команди провідних навчальних закладів: Черкаського державного технологічного університету, ЧНУ ім. Богдана Хмельницького та Східноєвропейського університету економіки і менеджменту.