Версія для друку
Вівторок, 27 грудня 2016 15:16

Студенти ЧДТУ взяли участь у засіданні Студентської ради при Черкаській ОДА

Студенти ЧДТУ взяли участь у засіданні Студентської ради при Черкаській ОДА

Голова Cтудентської ради Черкаського державного технологічного університету Альона Бойко виборола першість серед студентів вишів Черкащини та посіла місце голови Студентської ради при ОДА.

У 2015-2016 роках Студентську раду при ОДА так само очолював студент ЧДТУ  Іван Іскімжі. На  засіданні Студентської ради при Черкаській ОДА він відзвітувався за пророблену роботу Cтудентської ради та передав повноваження своїм наступникам.

На зібранні свої передвиборчі програми представили 3 голови Cтудентських рад: Юлія Нечипоренко (Черкаський національний університет імені Б.Хмельницького), Черкаського державного технологічного університету Альона Бойко та Черкаського медичного коледжу Владислава Красько.

Тимчасову лічильну комісію у складі трьох осіб було обрано відкритим голосуванням, вибори ж голови Cтудентської ради проводилися таємним голосуванням. За результатами виборів, перемогла студентка ЧДТУ Альона Бойко. Також, під час голосування було обрано заступника голови студради Юлію Нечипоренко та секретаря Владиславу Красько.

«Дякую всім за підтримку, сподіваюся на тісну співпрацю та порозуміння. Вже із наступного тижня ми розпочинаємо активну роботу. Будемо працювати під гаслом «Сьогодні мрія, а завтра - реальність», - звернулася до аудиторії новообрана голова Студентської ради при ОДА Альона Бойко.

Заступник начальника управління освіти і науки облдержадміністрації Валентина Ткаченко побажала новій голові Студентської ради «знайти підтримку серед студентства, заявити всім, що ми не збавляємо обертів, а навпаки прагнемо до кращого, до змін».

Відразу після виборів, активісти розпочали активне обговорення плану роботи на 2016-2017 навчальний рік.

За активну громадянську позицію та вклад у розбудову студентського самоврядування Черкащини подякою було нагороджено Івана Іскімжі, голову Студентської ради при ОДА за 2015-2016 навчальний рік.