,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Четвер, 22 вересня 2016 11:31

Студенти ЧДТУ провели спортивне свято

Студенти ЧДТУ провели спортивне свято

Студенти ЧДТУ взяли участь у спортивних змаганнях "СПОРТ. МОЛОДІСТЬ. КРАСА". Подія приурочена до Міжнародногоднястуденського спорту.

Визначали кращих у перетягуванні канату, піднятті гирі, дартсі, армреслінгу та «швидких» шашках. У заході взяли участь сім факультетів Черкаського державного технологічного університету.
«У відповідності до рішення комісії ЮНЕСКО, щороку 20 вересня проводиться Міжнародний день студентського спорту. Кожен факультет представив команди, які будуть змагатись у п’яти видах спорту»,  – коментує завідувач кафедри фізичного виховання та здоров’я людини  Василь Загородній.

Як зауважив під час заходу В.о. ректора ЧДТУ Олег Григор, перед керівництвом навчального закладу стоїть завдання урізноманітнити спортивне життя студентів. Для цього й потрібні подібні заходи.

 « Це свято проводиться в стінах університету вперше. Ми плануємо зробити його традиційним та проводити щороку», – розповідає голова Студентської ради Іван Іскімжі.

Ініціативу спортивного свята підтримують і викладачі,  і студенти.

«Із шести років я займаюсь спортом, і жодного дня про це не пошкодував. Здорова та спортивна нація – це не лише модно, а й перспективно», – розповідає студент факультету комп'ютеризованих технологій машинобудування ідизайнуІгор Несен.

За підсумками змагань визначили переможців – команду студентів будівельного факультету.