Версія для друку
Вівторок, 07 вересня 2021 13:47

Студенти ЧДТУ взяли участь у фіналі відкритої Ліги сміху з благодійною метою

 25 червня 2021 року в Золотоноші пройшов фінал відкритої Ліги сміху, у якому із командами з різних регіонів України в дотепності  вправлялися і студенти Черкаського державного технологічного університету. Лігу сміху у Золотоноші не лише всебічно підтримує, а й бере активну  участь міський голова міста Золотоноша Віталій Войцехівський. 
Ліга сміху проходила з благодійною метою – сміх заради життя: понад 40 тисяч гривень зібраних коштів передали лігосміхівці на лікування жительки Золотоноші Оксани Жили.
Загалом у фіналі Ліги Сміху брали участь 12 команд, серед яких команда Черкаського державного технологічного університету «Барбарис» із тренером Артемом Широким та черкаська збірна «Довідник Стеля» з тренером Віталієм Войцехівським, у складі якої вже не перший рік гуморять студенти ЧДТУ.
       Підтримати студентство єдиного технологічного закладу вищої освіти регіону до золотоніського будинку культури завітав ректор ЧДТУ Олег Григор. 
      – Я захоплююся дотепністю, кмітливістю, гострим розумом і талантом нашої молоді. Дуже хочеться відродити добрий квн-івський рух у стінах нашого університету,  – зазначив ректор ЧДТУ Олег Григор.
     Майстерність команд була на такому рівні, що у батл вийшли одразу сім команд, поміж яких журі було складно обрати переможця. Відтак, за рішенням суддів чемпіонами стали київські хейтери «VOVA».