,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Відділ студентського розвитку і культурних програм Документи Новини від студентської ради «Таланти твої, викладачу ЧДТУ». В ЧДТУ урочисто відзначили освітянське свято
Вівторок, 17 жовтня 2017 14:18

«Таланти твої, викладачу ЧДТУ». В ЧДТУ урочисто відзначили освітянське свято

«Таланти твої, викладачу ЧДТУ». В ЧДТУ урочисто відзначили освітянське свято

До Дня працівників освіти, 4 жовтня у Черкаському державному технологічному університеті відбулося свято «Таланти твої, викладачу ЧДТУ».

 

В ошатній актовій залі ЧДТУ  зібралася вся освітянська громада Черкаського державного технологічного університету, аби урочисто відзначити професійне свято – День працівників освіти України. Цього дня у ЧДТУ було започатковано традицію, що дасть можливість поглянути на викладачів і співробітників університету як на талановитих творчих особистостей.

Виконуючий обов’язки ректора ЧДТУ Олег Олександрович Григор виконав приємну місію відкрити свято не лише щирим привітанням педагогічного колективу, але і незабутнім сюрпризовим виконанням на сцені вальсу – спільно із завідуючою кафедри філософських і політичних наук Анжелою Іванівною Бойко.  

Доцент кафедри промислового та цивільного будівництва, кандидат технічних наук Сергій Петрович Пряник  спеціально до  свята виконав зі сцени фрагменти  композицій Еніо Марікконеу виконанні Сергія Петровича Пряника. Виконанням чудової поезії порадував зал викладач  кафедри туризму та готельно-ресторанної справи  Олександр Іванович Заїка. Ще один танець виконали на сцені студентка факультету харчових технологій та сфери обслуговування  Леся Вельган та викладач  цього ж факультету Олександр Борисович Куракін, що подарували всім щирий український танок.  Творчими здобутками порадувала присутніх і кандидат технічних наук, доцент кафедри приладобудування, мехатроніки та комп’ютеризованих технологій Кісіль Тетяна Юріївна

Старший  викладач кафедри радіотехніки, телекомунікаційних і робототехнічних систем Володимир Олексійович Даник гармонійно поєднує в собі талант фізика та лірика, він є членом Національної спілки письменників України, лауреатом Міжнародного мистецького конкурсу «Коронація слова», і того дня колектив ЧДТУ зміг повною мірою оцінити талант свого колеги.  

А повеселити всіх змогла гумореска у виконанні керівника  вокальної студії «Консонанс» Центру студентського розвитку та культурних програм ЧДТУ Володимира Івановича Лященка.

Справжнім сюрпризом став також і виступ творчого викладацького колективу кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, які подарували  пісню  про власне  веселе, неспокійне, активне, цікаве, та змістовне життя. А ще однією яскравою родзинкою наприкінці свята став динамічний та іскрометний рок-н-рол у виконанні викладача кафедри менеджменту та бізнес-адміністрування Юлії Сергіївни Титаренко, старшого лаборанта кафедри фінансів Анастасії Станіславівни Куліковської. Захід  організував і провів Центр студентського розвитку і культурних програм ЧДТУ за підтримки профспілкового комітету ЧДТУ.