Версія для друку
Вівторок, 26 березня 2013 10:17

Студенти будівельного факультету стали призерами ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук у 2012/2013 н.р. за галуззю науки «Екологія та екологічна безпека»

 

В період з 12.03.2013 по 14.03.2013 у Донецькому національному технічному університеті відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук у 2012/2013 н.р. за галуззю науки «Екологія та екологічна безпека».

На конкурс було представлено 160 робіт студентів з 76-ти вищих навчальних закладів. На захист до м. Донецьк були запрошені 61 студент з 46-ти ВНЗ, серед них студентки четвертого курсу будівельного факультету ЧДТУ Христославенко Ольга (напрям підготовки «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування», науковий керівник к.б.н., доцент Чемерис І.А.); тема роботи: «Використання популяційних досліджень плодової мушки (DrosophilamelanogasterMg.) в оцінці стану навколишнього середовища міста» та Єгорова Оксана (напрям підготовки «Хімічна технологія», науковий керівник к.х.н., доцент Солодовнік Т.В.); тема роботи: «Розробка способу утилізації екологічно-небезпечних відходів».

За результатами захисту наукових робіт Христославенко Ольга здобула ІІ, а Єгорова Оксана – ІІІ призові місця.

Тож вітаємо студенток та їх керівників з перемогою та бажаємо підкорення нових наукових вершин!