Версія для друку
Вівторок, 16 червня 2015 15:45

Лист подяки

Лист подяки

На адресу ректора Черкаського державного технологічного університету надійшов лист від випускників будівельного факультету 1982 року випуску

 

Шановна Тамаро Миколаївно!

Ми, випускники 1982 року випуску (601, 603, 602 групи) будівельного факультету вечірньої форми навчання (декан Битько Микола Макарович), щиро вдячні Вам, Вашому багатозмістовному колективу викладачів та студентів за можливість переглядати й бути ознайомленими з цікавими різноплановими розробками студентської молоді і їх висококваліфікованих викладачів-спеціалістів, що були продемонстровані на Науковому пікніку. Ми з гордістю відчули себе справжніми випускниками такого ВУЗУ! Така виставка усіх факультетів, кафедр проходить в місті вперше, але це було по справжньому Свято Душі, повірте! Свято єднання усіх: і жителів, і гостей міста, і цьогорічних студентів, і випускників інших років випуску! Це було свято молодості і зрілості, свято спогадів, свято зустрічі випускників різних поколінь! Це було по-справжньому свято міста! Ми відчували себе співучасниками цього дійства! Це був найкращий подарунок до Дня міста для нас, випускників! Для усіх, хто навчався в вузі з 1960 року і по сьогоднішній день, хто бажає бути його абітурієнтом! Щиро вдячні усім, хто приклав до цього свої сили, знання, вміння, бажання показати, чого варта наука в рідному місті! Як же це було цікаво! Ми хотіли спілкуватися з викладачами, між собою, з молоддю, ми хотіли встигнути за короткий проміжок часу побачити усе, що було представлено на виставці. Часу бракувало! Хотілося, щоб така виставка тривала довше, щоб усі в місті змогли бачити досягнення Черкаського державного технологічного університету! Ми пишаємось, що навчалися в цьому закладі, що будували основний корпус ЧДТУ, що причетні до будівництва споруд в місті і далеко за його межами, бо наші випускники по всьому світу знаходяться й будують, створюють майбутнє. Спасибі усім, хто вчив і вчить зараз своїм прикладом нас, усіх хто бажав і бажає бути по-справжньому будівельниками свого міста, своєї сучасності.

Віримо, що усі негаразди відійдуть, що ми вистоїмо у тяжкий скрутній період, у такий випробувальний час і наша держава ще буде гідною нового справжнього життя!

Наші діти, тепер вже й онуки також йдуть нашим шляхом через навчання в ЧДТУ. Вони – наше продовження  у справах, і в навчанні, і у житті, і у традиціях: любити і поважати свій рідний Almamater!

Наша подяка Вам особисто, Тамара Миколаївно, за цю новизну, яку Ви внесли в можливість бути причетними до всезагального ознайомлення з нашим Черкаським державним технологічним університетом!

Такого ще ніколи не було в нашому місті. Це тепер на устах багатьох, цей пікнік можна по-праву назвати Заходом року. Спасибі, так тримайте!

З вдячністю, група випускників 1982 року випуску.