Версія для друку
Середа, 22 квітня 2015 09:27

Представниці прекрасної статі ЧДТУ підвищували фінансову грамотність

Представниці прекрасної статі ЧДТУ підвищували фінансову грамотність

Програма «Розширення підприємницьких та лідерських можливостей для жінок» – це нова ініціатива, спрямована на збільшення економічних можливостей, посилення лідерських здібностей, соціальної незалежності та забезпечення гідного життя для жінок в Україні. Участь у семінарі 14-15 квітня 2015 року взяли і представниці Черкаського державного технологічного університету. Це, зокрема, аспірантка, спеціаліст І категорії Центру студентського розвитку та культурних програм Вікторія Лисенко та студентки будівельного факультету Анна Вітохіна, Дарина Уланенко, Анна Строкань.

У ході тренінгів учасниці навчилися: як ефективно управляти власними фінансами, виявити своє реальне ставлення до грошей та обмежуючі установки; складати та вести сімейний бюджет, ставити перед собою фінансові цілі та створювати резервний фонд; більш ефективно управляти власними грошима, знаходити шляхи оптимізації витрат та додаткові джерела доходів; розрізняти пастки фінансових шахраїв та захищати себе від втрати грошей.

Все це сприятиме тому, що жінки стануть впливовішими та зможуть краще управляти сімейними справами, стануть лідерами у своїй спільноті, зможуть краще керувати бізнесом та брати участь житті громадянського суспільства.

Переглянути в повноекранному режимі

Галерея зображень