Версія для друку
Понеділок, 30 березня 2015 15:28

День відкритих дверей спеціальності

В рамках святкування 55-річного ювілею ЧДТУ кафедра екології організувала День відкритих дверей спеціальності  «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування». Основна увага була приділена залученню абітурієнтів до вступу на скорочену форму навчання.

Кафедра екології ЧДТУ вже багато років співпрацює з Канівським еколого-інформаційно-технологічним коледжем. Вчергове 27 березня аудиторії кафедри та лабораторії  гостинно відкрили двері перед абітурієнтами.

Доцент Ящук Л.Б. ознайомила гостей з правилами прийому до ЧДТУ, та презентували програму вступного фахового іспиту.

Абітурієнти прийняли участь в майстер-класі доцента Мислюк О.О. яка ознайомила слухачів КЕІТК з методами вимірювання параметрів навколишнього середовища, принципом роботи з обладнанням та приладами. Активні учасники заходу мали змогу власноруч провести дослідження та попрацювати в лабораторії.

Дуже зацікавила абітурієнтів  виступ доцента Чемерис І.А., яка презентувала організацію польових практик, які проходять студенти в ЧДТУ.

Програма заходу була насиченою і цікавою для абітурієнтів. Тож з  нетерпінням чекаємо поповнення спільноти студентів-екологів нашого університету!