Версія для друку
Субота, 28 березня 2015 19:53

Студенти ЧДТУ споживають відповідально

Студенти ЧДТУ споживають відповідально

Як правильно споживати алкогольні напої та не зашкодити при цьому своєму здоров’ю, знають студенти кафедри технології бродильних виробництв будівельного факультету Черкаського державного технологічного університету. А завдяки акції «Споживай відповідально!», яку організували активісти кафедри, коло утаємничених у секрети правильного споживання значно розширилося.

Переглянути в повноекранному режимі

– Хоч наша акція стосується споживання алкогольних напоїв, хочемо наголосити: ми однозначно за здоровий спосіб життя! Але оскільки суспільство не може відмовитись від виробництва алкогольних напоїв,а отже і від їхнього споживання, то потрібно привчати людей, а особливо молодь, не зловживати алкоголем, – розповідає викладач кафедри Світлана Яценко.

Студенти-учасники акції запевняють: вживати алкогольні напої можна, якщо робити це відповідально, не ігноруючи інші чинники, зокрема фізичні вправи, збалансоване харчування. Якщо людина буде знати культуру, звичаї та традиції споживання улюбленого напою, то зможе не тільки отримувати насолоду від споживання напою, а й робити це без шкоди для свого здоров'я!

Такий месидж студенти донесли загалу своїм танцювальним флешмобом. Спраглим до нових знань активісти також роздали спеціально підготовлені буклети з більш детальною інформацією.

Галерея зображень