Версія для друку
П'ятниця, 23 листопада 2018 10:26

Відзначення Дня Гідності і Свободи

21 листопада 2018 року у День Гідності і Свободи студенти Будівельного факультету, кафедр: Геодезії, землеустрою та будівельних конструкцій, Екології та Промислового і цивільного будівництва разом з професорсько-викладацьким складом, іншими студентами та працівниками ЧДТУ зібралися у кінозалі університету, щоб ще раз згадати доленосні події у Новітній історії України: Помаранчеву революцію 2004 року та Революцію Гідності 2013року, які дали змогу заявити на увесь Світ про свободолюбивість і згуртованість української нації.

В рамках заходу відбулася зустріч із режисером українського художнього фільму-фентезі "Чорний козак" Владиславом Чабанюком.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять українських героїв, чиє життя обірвалося у боротьбі за свободу.  

Перегляд фільму який висвітлює самовідданість і героїзм українського козацтва, прагнення до свободи душі і тіла, відповідальність за близьких, щире кохання та незламний дух українського народу дуже сподобався глядачам. Після його показу режисер задовільнив цікавість аудиторії та відповів на всі запитання. Владислав Чабанюк також зазначив, що усі кошти отримані від прокату фільму підуть на допомогу і лікування українських бійців.