Версія для друку
Четвер, 22 листопада 2018 13:23

Клуб цікавих зустрічей

20.11.18 року студенти будівельного факультету кафедр Хімічних технологій водоочищення та Екології взяли участь у роботі «Клубу цікавих зустрічей», де відбулась презентація книги «The Ukrain» неординарного українського письменника, журналіста і мандрівника Артема Чапая. Твір автора розповідає про життя українців, їх ідентичність, доброту і щирість, любов до своєї землі. 

Розповіді автора про свій досвід роботи репортером, про те як на початку АТО потрапив у полон, а 2015 під обстріл «Торнадо» у Краматорську, про свої подорожі Америкою та мандрівку на мотоциклі («Мамайоті») Україною, вразили та захопили аудиторію. 

Отриманий досвід письменник і виклав у своїх книжках. Це і попередні твори «Понаїхали», «Червона зима», «Авантюра», «Подорож із Мамайотою в пошуках України» і свій останній шедевр «The Ukrain», який номінований на книгу року ВВС.

Автор також частково торкнувся і теми Сходу України, адже він бачив жахи війни на власні очі та відповів на численні запитання студентів.

Такі зустрічі не тільки розширюють знання студентів про сучасних письменників та спонукають до прочитання книжок (адже той хто читає – має вищий рівень освіти), а і сприяють вихованню патріотизму у молоді.