Версія для друку
Середа, 27 травня 2015 18:22

Студенти та викладачі ЧДТУ провели зустріч з воїнами АТО

Студенти та викладачі ЧДТУ провели зустріч з воїнами АТО

26 травня в Черкаському державному технологічному університеті відбулася зустріч з воїнами АТО. Студенти і викладачі зібралися, щоб вшанувати мужніх і доблесних воїнів, які нині героїчно захищаютьнашу рідну землю та кожного з нас. Зустрічали воїнів голова департаменту внутрішньої роботи студентської ради Лілія Зубрицька та голова студентської ради вишу Сергій Шмиголь.

На зустріч до ЧДТУ прийшли голова Черкаського союзу учасників АТО Олексій Колісник, заступник голови Черкаського союзу учасників АТО Олександр Тимошенко. Серед них був і випускник факультету економіки та управління Черкаського технологічногосержант-десантник Олександр Івченко.Ці мужні чоловіки проявили на передовій неабияку силу духу, щонадихнула кожного присутнього.

– Приємно бути на подібних зустрічах, особливо серед студентства. Майдан починався з вас, студентів, і ми продовжили вашу справу на Сході. Сьогоднішні студенти розбудовуватимуть нашу країну, саме тому ми тут, – звернувся до присутніх Олексій Колісник.

Зустріч пройшла у форматі діалогу між гостями і студентами. Присутні пройнялися тими труднощами, які пережили військові на передовій. Війна залишила у їхніх душах страшні рани, що, на жаль, ніколи не загояться.

– Війна для кожного по-своєму болюча, – говорить Олександр Тимошенко. – Вперше йти цікаво, вдруге – страшно, а втретє – як на роботу. Після всього побаченого складно повернутись до нормального життя.

Дані про загиблих і поранених є приблизними – реальні цифри можуть виявитися значно вищими, оскільки сотні людей вважаютьсязниклимибезвісти. Не оминула ця трагедія й наш навчальний заклад: війна забрала життя Євгена Присяжного та Сергія Амброса. Відвідувачі вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання.

Студенти і наші гості, воїни АТО, домовились про подальшу співпрацю і організацію майбутніх зустрічей. Сьогодні як ніколи нам, українцям, слід гартуватися, допомагати один одному. Пам’ятаємо, що ми єдина і нероздільна країна!

Слава Україні! Героям Слава!

Галерея зображень