Версія для друку
Четвер, 21 травня 2015 17:16

Людина починається з добра: представники ЧДТУ були учасниками конференції Товариства Червоного Хреста

Людина починається з добра: представники ЧДТУ були учасниками конференції Товариства Червоного Хреста

19 травня 2015 року  представники Черкаського державного технологічного університету взяли участь у роботі XXI Придніпровської районної звітно-виборної конференції Товариства Червоного Хреста. Понад 100 делегатів від різних підприємств, організацій, загальноосвітніх закладів Придніпровського району м. Черкаси прибуло на цей форум. Активісти Товариства не байдужі до чужого горя, в цей скрутний для країни час роблять все можливе для нужденних, хворих, людей похилого віку, які потребують невідкладної допомоги.

Учасників конференції привітав проректор з гуманітарно-виховних питань, професор Валентин Лазуренко, який подякував присутнім за їх благодійну діяльність та побажав плідної роботи, а студентський клуб Центру студентського розвитку та культурних програм подарував для присутніх пісенні привітання.

На конференції виступив і студент ІІІ курсу факультету комп’ютеризованих технологій машинобудування та дизайну, голова департаменту соціальної діяльності студентської ради  нашого університету Денис Федоров, який розповів присутнім про донорську та волонтерську діяльність студентів, про інші загальноуніверситетські акції, що спрямовані на допомогу знедоленим і нужденним.

Галерея зображень