,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Анонси Новини ЧДТУ запрошує до участі в ІІІ Черкаському обласному Фестивалі-конкурсі юнацької творчості «Крила – 2019»
Понеділок, 11 березня 2019 10:07

ЧДТУ запрошує до участі в ІІІ Черкаському обласному Фестивалі-конкурсі юнацької творчості «Крила – 2019»

ЧДТУ запрошує до участі в ІІІ Черкаському обласному Фестивалі-конкурсі юнацької творчості «Крила – 2019»

     Уже незабаром, 17 квітня, втретє у Черкаському державному технологічному університеті відбудеться Черкаський обласний Фестиваль-конкурс юнацької творчості «Крила– 2019»
     Конкурс проводиться серед театральних студій, літературних театрів, майстрів художнього слова та поетів загальноосвітніх та вищих навчальних закладів Черкащини, а також дитячих центрів та шкіл юнацької творчості, шкіл мистецтв. Конкурсанти змагатимуться, демонструючи свої здібності й таланти у трьох номінаціях: «Авторська поезія», «Художнє слово» та «Театральне мистецтво».

  Фестиваль-конкурс юнацької творчості ставить за мету виявлення та підтримку молодих талантів, надання їм можливості реалізувати свій творчий потенціал. Воночас фестиваль сприяє залученню юнацької молоді до світових художніх цінностей та популяризації серед молоді змістовного культурного дозвілля й обміну досвідом між творчими колективами навчальних закладів Черкащини.

     Заявки для участі у фестивалі-конкурсі необхідно подати до 10 квітня 201року
Про деталі участі у конкурсі можна ознайомитись на сайті Черкаського державного технологічного університету: https://chdtu.edu.ua/kryla/polozhennya-pro-festival, або ж за телефоном: (0472)51-36-25, чинадіслати запитання на електронну адресу оргкомітету: chdtu-kryla2019@ukr.net.

  Фестиваль «Крила–2018» – це радість таланту, знайомство з неймовірною самобутністю національної культури, політ творчості. Для когось – перші кроки на великій сцені, а для інших – можливість довести багаторічний професіоналізм. Тож, запрошуємо талановиту молодь до участі у ІІІ Черкаському обласному Фестивалі-конкурсі юнацької творчості «Крила», що відбудеться 17 квітня 2019року.Абсолютно всі учасники отримують Дипломи учасників ІІІ Черкаського обласного Фестивалю-конкурсу юнацької творчості «КРИЛА».

Нині Черкаський державний технологічний університет створює хороші умови не лише для навчання, а й виховання та всебічного розвитку особистості.Відтак  Фестиваль-конкурс «Крила» є вагомим кроком назустріч талановитій молоді.