,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Кафедра дизайну ЧДТУ провела підсумкову конференцію «Дні студентської науки»
Четвер, 02 травня 2024 10:29

Кафедра дизайну ЧДТУ провела підсумкову конференцію «Дні студентської науки»

Кафедра дизайну ЧДТУ провела підсумкову конференцію «Дні студентської науки»

23 квітня 2024 року на кафедрі дизайну Черкаського державного технологічного університету відбулася щорічна підсумкова студентська науково-практична конференція у межах «Дні студентської науки ЧДТУ – 2024», у якій брали участь студенти освітньої програми «Дизайн середовища», «Промисловий дизайн», «Графічний дизайн».

У вітальній промові завідувачка кафедри дизайну ЧДТУ професорка Інна Яковець зауважила важливість створення умов для творчого зростання, активізації науково-дослідної роботи студентів. Також учасникам конференції побажала успішних доповідей, цікавих дискусій та нових знань.

Із 19 поданих заявок журі відібрало 11 доповідей, які заслухали та обговорили на загальному засіданні.

Цьогорічний конференційний День студентської науки ЧДТУ став особливим, він показав розмаїття тем, присвячених різним аспектам та напрямів дизайну.

Студенти кафедри дизайну на підсумковій конференції презентували свої цікаві наукові доповіді з демонстрацією відповідних слайдів та наглядними матеріалами.

Доповідачі продемонстрували високий рівень знань, вміння аналізувати та систематизувати науково-творчу роботу. Представлені презентації неодноразово викликали емоційне цікаве обговорення.

Після обговорення представлених доповідей члени журі зазначили, що усі доповіді були корисні, несуть прикладне значення та наукову складову, та відзначили переможців, які посіли призові місця:

I місце – Олена Чорнобай, гр. МДЗ-97 з доповіддю на тему «Етична мода та перспективи її впровадження» (науковий керівник професор Романенко Н.Г.).

I місце – Людмила Болдуженко, гр. ДЗ-33 з доповіддю на тему «Професійна діяльність крізь об’єктив камери: сучасна фотографія та її вплив на дизайн» (науковий керівник доцент Луговський О.Ф. та доцент Чугай Н.М.).

II місце – Єлизавета Ширяєва, гр. ДЗ-12 з доповіддю на тему «Декоративна штукатурка в інтер’єрі: особливості та переваги» (науковий керівник доцент Чугай Н.М. та доцент Луговський О.Ф.).

II місце – Аліна Ігошкіна, гр. ДЗ-23 з доповіддю на тему «Створення гармонійного середовища засобами біодизайну» (науковий керівник доцент Луговський О.Ф.).

III місце – Єлизавета Матішинець, гр. ДЗ-22 з доповіддю на тему «Метакрил у дизайні інтер'єрів і меблів» (науковий керівник доцент Демессіе М.К.).

III місце – Катерина Канюк, гр. МДЗ-97 «Спрощення та уніфікація візуальних образів реклами в ХХ ст.: аналітичний огляд» (науковий керівник професор Храмова-Баранова О.Л.).

За активну роботу щодо організації та проведення студентської наукової роботи на кафедрі, завідувачка кафедри Інна Яковець висловила вдячність науковим керівникам та доповідачам.