,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Науковці ЧДТУ взяли участь у зустрічі координаторів проєкту Erasmus+ CRED4TEACH у Чорногорії
Вівторок, 07 травня 2024 13:05

Науковці ЧДТУ взяли участь у зустрічі координаторів проєкту Erasmus+ CRED4TEACH у Чорногорії

Науковці ЧДТУ взяли участь у зустрічі координаторів проєкту Erasmus+ CRED4TEACH у Чорногорії

Науковці Черкаського державного технологічного університету – професор кафедри приладобудування, мехатроніки та комп’ютеризованих технологій Костянтин Базіло та доцентка кафедри іноземних мов та міжнародної комунікації Людмила Усик взяли участь у дводенній зустрічі координаторів проєкту Erasmus+ CBHE «MOOC-based micro-credentials for teacher professional development – Мікрокваліфікації на основі MOOC для професійного розвитку викладачів (CRED4TEACH)», що проходив на базі Mediteran University (Подгориця, Чорногорія). 

 Зустріч була присвячена аналізу результатів перших півроку виконання проєкту та планування наступних етапів. Учасники обговорювали досягнуті цілі, закупівлю обладнання, кампанію з поширення результатів проєкту, особливості управління фінансами проєкту, критерії оцінювання якості досягнутих результатів та проєкту в цілому.  

Нагадаємо, що проєкт «MOOC-based micro-credentials for teacher professional development (CRED4TEACH)», що імплементується в ЧДТУ в 2023-2026 роках, має на меті розробку та реалізацію принципів упровадження мікрокваліфікацій у систему освіти в Україні, а також розробку масових онлайн-курсів для педагогів-практиків.