,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ відбулася лекція-бесіда «Лідерство – територія успіху»
П'ятниця, 10 травня 2024 10:57

У ЧДТУ відбулася лекція-бесіда «Лідерство – територія успіху»

У ЧДТУ відбулася лекція-бесіда «Лідерство – територія успіху»

9 травня 2024 року практична психологиня Черкаського державного технологічного університету Людмила Вовкочин розпочала цикл лекцій-бесід зі студентами університету темою «Лідерство – територія успіху».

На початку зустрічі лекторка створила атмосферу відкритості та заохочення до активної участі, спонукаючи студентів ділитися власними думками та досвідом, де кожен міг розповісти про себе та поділитися особистими досягнення. 

Упродовж лекції обговорювали основні якості та функції, які повинен мати лідер, тож молодь не лише збагатила свої знання теоретичними відомостями, але й активно обговорювала приклади світових лідерів та ситуації, де провідні якості виявилися критичними.

Підбиваючи підсумки лекції-бесіди, Людмила Вовкочин закликала студентів бути відкритими до нових можливостей, активно застосовувати отримані знання, працювати над покращенням себе як лідерів у майбутньому та запропонувала пройти експрес-тест самооцінки лідерства, який дозволив кожному учаснику визначити свій актуальний рівень виявлення лідерства у діяльності та допоміг краще розуміти свої сильні й слабкі сторони.